- Wanneer Je Kiest Voor Een Kat! -

"Alles Wat Je Wilt Weten...
Wanneer Je Kiest Voor Een Kat"

AfzenderEvelien Bos
Datum: 6 december 2012

Beste Kattenvrienden,

Evelien BosIk zal me even voorstellen, ik ben Evelien Bos en al vanaf kinds af aan een kattengek. Opgegroeid met katten en ik kan me een leven zonder deze huisgenoten niet voorstellen. Ik werk als vrijwilliger in een kattenasiel.

Wanneer je besluit om een kat in huis te nemen, moet je aan heel veel dingen denken. Vaak gaan toekomstige katteneigenaren impulsief naar een dierenwinkel of asiel en laten zich inpakken door de poezelige katten die dolgraag een nieuw huis willen. Omdat deze keuze niet altijd weloverwogen wordt gemaakt valt het soms voor de kat én de eigenaar tegen waardoor veel katten (weer) in de asiels terecht komen.

Speciaal voor jou heb ik een e-boek geschreven.
Ik onthul je...

 

Hoe je een kat kiest die bij jou past
Hoe je zorgt dat je kat zich gelijk welkom voelt in jouw huis
Hoe je zelf kan zien wanneer je met je kat naar de Dierenarts moet
Hoe je bepaald gedrag van je kat kunt herkennen
Waarom het belangrijk is om je kat op te voeden.
Waar je aan moet denken als je op reis gaat met je kat
Wat er gebeurt met je kat als hij wordt gecastreerd of gesteriliseerd.
Hoe je voorkomt dat je kat vlooien krijgt
Hoe je de lichaamstaal van je kat kunt lezen
En natuurlijk nog veel meer!

Wanneer je voor een kat kiestVoor wie is dit e-boek bestemd?

Voor toekomstige katteneigenaren, voor mensen die hopen ooit een kat in huis te nemen, voor mensen die graag een kat willen maar tot nu toe de stap nog niet hebben durven wagen, voor mensen met een hond, die nu ook graag een kat willen, voor mensen die al katten hebben, voor alle kattenvrienden en... voor kattige mensen!

 

Wat anderen zeggen

Rebekka DelforceIk was enorm nieuwsgierig naar het kattenboek van Evelien. Omdat ik weet dat zij een echte kenner is verwachtte ik natuurlijk veel waardevolle informatie en tips over katten.
Maar het boek overtrof elke verwachting! Het is een echt pareltje! Enorm mooi vormgegeven, ik heb hem onmiddellijk na downloaden dan ook in kleur uitgeprint en in een mapje gestoken.
Ik was verwonderd dat er zoveel dingen waren over katten die ik nog helemaal niet wist. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die katten heeft of er een wilt aanschaffen.
Zeker ook een goed idee om dit boek met je kinderen te doorlopen voor ze hun eerste huisdier krijgen, zo weten ze meteen alles over het opvoeden en verzorgen van een kat.
De mooie layout en de vlotte schrijfstijl zorgen voor veel leesplezier en de informatie is praktisch, herkenbaar en vooral zeer compleet.

Rebekka Deforce
magicmediaforce.com

 

Danielle Terpstra

Ik vind het een prachtig ebook die niet alleen erg mooi is vorm gegeven maar ook hele nuttige informatie bevat. Ik zelf, en mijn 2 kinderen, hebben erg veel gehad aan het hoofdstuk over het gedrag van katten. Nu weten mijn kinderen ook wanneer onze kat hun eng vind, maar ook wanneer hij hun leuk vindt.

Daniëlle Terpstra
stressvrijverbouwen.nl

Ontvang Nu Direct Toegang tot dit complete Kattenboek

Dit unieke e-boek kost slechts € 9,95 inclusief BTW.

Direct Toegang

 Klik op deze link om direct toegang te krijgen >>>

 

 

Een gedachte over “- Wanneer Je Kiest Voor Een Kat! -”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *