Mijn Kat ontmoet Henri (5)!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie aan Henri voorstelde. Even jullie geheugen opfrissen. Henri, is een zwart-witte kater uit Frankrijk. Hij filosofeert over van alles uit zijn kattenleventje. Vandaag gaat het over Kerstmis en waarom vrienden soms (toch wel) belangrijk zijn. Veel kijkplezier! Lees verder Mijn Kat ontmoet Henri (5)!

Mijn Kat feliciteert Oskar!

YouTube staat werkelijk vol met filmpjes van schattige, handige of domme katten. Hoe kies je uit die duizenden video's dan dé beste kattenvideo van het web? Het was niet eenvoudig voor de jury van wedstrijd Friskies, maar uiteindelijk werd de video met de blinde kat Oskar verkozen tot de beste kattenvideo van het web. [Bron: de Standaard] Lees verder Mijn Kat feliciteert Oskar!

Mijn Kat ontmoet Henri (3)!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie aan Henri voorstelde. Even jullie geheugen opfrissen. Henri, is een zwart-witte kater uit Frankrijk. Hij filosofeert over van alles uit zijn kattenleventje. Vandaag moet hij voor een controle bezoek naar de dierenarts. Zou hij het net zo vervelend vinden als mijn katten? Lees verder Mijn Kat ontmoet Henri (3)!