De Dolle Kater 1 covera

Mijn Kat ontmoet De Dolle Kater!

 

Het zal de abonnees van de Nieuwsbrief van Het Kattenloket niet zijn ontgaan dat er een vreemde hoofdredacteur zich tussen de gelederen van onze redactie heeft genesteld.

Dit is het toch enigszins vreemde bericht dat ik in mijn mailbox vond. 

Ik citeer de tekst:

Eindelijk is het er dan: Een onmisbaar magazine voor u en uw kat:
De Dolle Kater. Dat het heeft moeten duren tot 2012 is onbegrijpelijk.
Immers, al eeuwen lang is de kat een niet meer weg te denken heerser in ons leven. Wij dienen hem zo goed als wij kunnen.
Door dit magazine te lezen, en dat doet u natuurlijk als echte kattenvriend, leert u nóg meer dan u al wist over uw harige vriend(in). Woorden schieten te kort (en ik heb niet eens last van over het toetsenbord dansende kattenpootjes) dus ik ga weer afronden. Rest mij u nog veel leesplezier toe te wensen met dit eerste nummer van De Dolle Kater. Dus: veel leesplezier!

Hoogachtend,
Jim James van Listerwoud tot Binnendemuren
Hoofdredacteur De Dolle Kater

Ik benadruk met klem dat bovenstaande Hoofdredacteur de volledige verantwoordelijkheid neemt voor deze uitgave!

Graag wil ik dit magazine GRATIS met jullie delen... het enige wat ik daarvoor nodig heb is jullie e-mailadres...

U kunt hier De Dolle Kater downloaden.

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *