cartoon logo

Mijn kat ondersteunt de actie van de Sophia Kattenbond!

Om nog maar een keertje aan te geven dat het belangrijk is dat een kitten zo lang mogelijk bij de moeder blijft, ondersteunt Het Kattenloket deze actie van de Sophia Kattenbond.

Wil je de Sophia Kattenbond helpen en ben je toevallig in Amsterdam met Koninginnedag, ga dan langs en doe mee met onze Koninklijke Sophia actie! Nieuwezijds Voorburgwal 153 naast het paleis op de Dam! De katten zullen jullie dankbaar zijn! Je kunt natuurlijk ook altijd nog lid worden van de Sophia Kattenbond

een-goede-kat-kost-12-weken

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *