Cattery von Minacora

Mijn Kat legt uit wat een Stamboom betekent!

Het Kattenloket wordt de meest informatieve kattensite van Nederland en daarom ben ik blij met de spontane medewerking van Bianca van Lith, Vice-voorzitter, President van de Stichting on Behalf of the Siberian Cats. Aangezien ik zelf geen kattenfokker ben is het prettig dat deze informatie beschikbaar wordt gesteld. Bianca, dank je wel!

Vandaag een artikel over het nut van een Stamboom bij een raskat. Uit een stamboom is voor een fokker veel af te lezen en af te leiden waardoor een fokker de juiste keuzes kan maken bij eventuele nieuwe aankopen, dekkingen of andere belangrijke zaken.

De foto hier links is van Cattery van Minacora

Lees verder

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *