vraagteken-kat

Mijn Kat kwijlt (2)!

Vaak bereiken mij via Het Kattenloket vragen waar ik geen antwoord op weet. Zo ook de vraag van Lars, naar aanleiding van het artikel Kwijlen.

Mijn Poes van inmiddels 14 jaar kwijlt geregeld en spuugt ook vaak haar eten eruit. Ze eet veel maar is wel mager (altijd al geweest). Ze heeft een gebitscontrole gehad, die was goed, en nieronderzoek, was ook goed. Heb jij nog advies?

Kan iemand Lars helpen?

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

2 gedachten over “Mijn Kat kwijlt (2)!”

  1. Wellicht last van haren, een van mijn katten heeft dat ook ( handig als je kat bent :)). Via de DA het advies gekregen regelmatig katalax geven. En het helpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *