kattenluik

Mijn Kat houdt ongewenste gasten buiten de deur!

Wist u dat er tegenwoordig kattenluikjes zijn die ingesteld kunnen worden op de CHIP van uw kat?

Goed nieuws voor wie ongewenst bezoek buiten de deur wil houden, want uw kat hoeft voortaan geen speciaal halsbandje meer om, waarmee het kattenluikje uw kat herkent. Halsbandjes kunnen immers gevaarlijk zijn. 

Het 'elektronische' luikje werkt simpel: een zendertje boven het luikje scant de chip van de kat die naar binnen wil.

Wie meerdere katten heeft, kan meerdere chips inprogrammeren. En, misschien nog handiger: als de ene kat wel naar buiten mag en een andere (nog) niet, kunt u dat met dit luikje gemakkelijk regelen.

Meer weten? Kijk dan eens op: http://www.petporte.nl

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Een gedachte over “Mijn Kat houdt ongewenste gasten buiten de deur!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *