joep1

Mijn Kat herdenkt onze Joep!

Vandaag totaal onverwachts afscheid moeten nemen van Joepie. Hij was heerlijk aan het spelen, at wat, waste zich... maakte een vreemd geluid en was dood... Hij was pas 7. Lieve Joep, heel veel plezier op de Regenboogbrug. Doe alle andere dieren die je voor zijn gegaan de groetjes, dank je wel voor de fijne tijd die we samen hebben gehad. Het is goed zo! xxxx

Hier ligt hij samen met zijn grote vriend Lurbes.

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *