Kat-in-de-sneeuw

Mijn Kat geeft Wintertips!

Het is hartje winter. Er ligt sneeuw en het vriest 's nachts behoorlijk. Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik zit bijna in de verwarming. Het is ook goed om extra stil te staan bij de ongemakken van de winter voor je kat. Ik geef je een aantal tips.

Katten hebben een hekel aan kou. Het liefst liggen ze de hele dag bij de verwarming. Buiten gaan ze creatiever om met het zoeken naar een warme slaapplaats. Dit kan de schuur zijn van de buren, maar ook onder de motorkap van de auto...

  • Zorg dat het kattenluikje werkt, zodat de kat naar binnen kan en niet elders hoeft te overnachten.
  • Klop op de motorkap, voordat u de auto start, zodat de kat tijd heeft om te vertrekken.

katten-onder-motorkap

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *