doortje1

Mijn Kat filosofeert over het leven!

Vandaag keek ik naar onze oudste kat, Doortje. Doortje heeft de respectabele leeftijd van 16 jaar en 7 maanden. Volgens het Guiness Book of Records is de oudste huiskat  'Creme Puff' en is geboren in Texas in 1967. Creme Puff overleed op 6 augustus 2005 op de gezegende leeftijd van 38 jaar en 3 dagen. Doortje heeft dus nog een lang leven voor zich! De gemiddelde leeftijd van een huiskat wordt gezien als 14, 15 jaar.

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *