Kattenloket logo filmpje

Mijn Kat feliciteert Oskar!

YouTube staat werkelijk vol met filmpjes van schattige, handige of domme katten. Hoe kies je uit die duizenden video's dan dé beste kattenvideo van het web? Het was niet eenvoudig voor de jury van wedstrijd Friskies, maar uiteindelijk werd de video met de blinde kat Oskar verkozen tot de beste kattenvideo van het web. [Bron: de Standaard]

Kat Oskar is sinds zijn geboorte blind. Toen zijn baasjes hem adopteerden, gaven ze het diertje ineens enkele ballen mét belletje om mee te spelen. De beelden van dat unieke moment werden op YouTube gezet in oktober 2011 en sindsdien werd het filmpje al door vier miljoen kattenliefhebbers bekeken.

Oskar wint de prestigieuze 'Catuette'-award en 15.000 dollar prijzengeld. De maker van het filmpje, Mick Szydlowski, hoopt dat de beelden kattenliefhebbers aanzetten om dieren te adopteren zoals Oskar.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *