clinton 2

Mijn Kat en Vogelsterfte!

Vogelbeschermers vinden dat er te veel vogels gedood worden door katten, zo berichtten media deze week. Katten werden benoemd tot ‘moordmachines’. Daarom zouden we onze huiskat binnen moeten houden. Een slecht idee, en helemaal niet nodig! De oplossing ligt in verplichte castratie van alle katten in Nederland, ook die bij particulieren, aldus Helma van de Vondevoort, directeur Koningin Sophiavereniging tot Bescherming van Dieren,  op www.piepvandaag.nl

Op de foto staat Clinton van Thea Plus

Lees hier het hele artikel

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *