flits logo

Mijn Kat en het Nieuws!

De afgelopen dagen druk bezig geweest achter de schermen, maar de rubriek 'Katten in het Nieuws' is weer bijgewerkt. Als je dat niet regel- matig bijhoudt, zie je pas goed hoe veel er over katten wordt geschreven. Ik heb al eerder aangegeven dat ik de gruwelijke berichten en de berichten zonder nieuwswaarde buiten beschouwing laat.

Zijn er trouwens nog onderwerpen waar jullie willen dat ik op het Kattenloket aandacht aan besteed? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *