facebook logo

Mijn Kat en Facebook!

Velen van jullie weten het waarschijnlijk al, maar Het Kattenloket heeft een pagina op Facebook! Ik zou het leuk vinden als ik jullie daar ook aantref. Regelmatig post ik daar leuke foto's, filmpjes en allerlei andere zaken die met katten te maken hebben! Bezoekers van deze pagina doen dat ook heel regelmatig! Als je niets wilt missen van de gesprekken op deze pagina klik dan even op de 'vind ik leuk' knop!

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Een gedachte over “Mijn Kat en Facebook!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *