headershadow

Latest Blogposts

Mijn Kat en de zomertijd!

slapen met kat

Het was vanmorgen wel weer even schrikken toen ik op de wekker keek... Ieder voorjaar wordt de klok vooruit gezet en in het najaar gaat de klok weer terug. Ik merk aan onze katten niet dat ze daar echt veel last van hebben. Misschien dat ze iets later om eten vragen vanavond... merken jullie iets aan jullie katten als de klok vóór of achteruit gaat? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!
Meer over

5 reacties op “Mijn Kat en de zomertijd!


Comment author said

Door Monica Can op 25 maart 2012 om 11:36

Mijn katten kwamen om de normale tijd vanochtend (6 uur!! wintertijd en 7 uur zomertijd) om aandacht vragen. Ik heb het idee dat ze aan de hand van hoe licht het is buiten precies weten hoe laat het is want ze komen elke dag om dezelfde tijd bij mijn gezicht een kusje geven en om wat aandacht vragen. Volgens mij hebben ze er verder niet veel last van, ze zijn alleen maar blij met het mooie weer want daardoor kunnen ze de hele dag op het terras spelen en vogels kijken.

 

Comment author said

Door Evelien op 25 maart 2012 om 12:32

Hoi Monica, dank je wel voor je reactie. Ik denk inderdaad dat wij mensen de enige diersoort is die daar last van heeft... het grappige is dat we het zelf veroorzaken! Geniet van het lekkere weer!

 

Comment author said

Door Nicole op 25 maart 2012 om 14:20

Leuk punt! Nee, vooralsnog merk ik niets aan mijn katten. Maar mijn katten maken me dan ook niet wakker om eten. Ze krijgen 's avonds eten en hebben overal brokjes staan.
Ik merk wel dat ze met het licht (en de vogeltjes) mee leven. Als het eerder licht wordt, gaan ze weer eerder naar buiten.

 

Comment author said

Door Evelien op 25 maart 2012 om 15:43

Hoi Nicole, dank je wel voor je reactie!

 

Comment author said

Door Patricia op 31 maart 2012 om 08:40

Ja mijn katten (ik heb er twee) kwamen dus om 5u in plaats van 5u voor hun eten, ook s' avonds een uurtje vroeger. Voor de rest merk er niet veel aan maar voor hun eten wel.

 

Plaats een reactie

*