Quibus-en-Lurbes

Mijn Kat en de Kerstgedachte!

Ik ben vandaag helemaal ontroerd! Vandaag is Quibus zes weken bij ons. Van het begin af aan is het eigenlijk heel goed gegaan met Lurbes, onze burmees.

Quibus neemt in alles zijn eigen tempo. Hij verkent het huis op zijn manier, millimeter voor millimeter. Wij wonen in een appartement van 80 vierkante meter, maar er zijn ruimtes waar hij nog niet is geweest... de tijd was er nog niet rijp voor. Hij is heel erg nieuwsgierig, maar erg op zijn hoede. Op het moment dat hij zich maar enigszins niet veilig voelt kruipt hij op de voor hem veilige plekjes... steeds minder vaak en steeds korter.

Vandaag kwamen wij thuis van het boodschappen doen en lagen Lurbes en Quibus samen in de stoel... heel ontspannen! Ik ben hier zo ontzettend blij mee! Eerst samen spelen en nu samen slapen... Vrede op aarde hier tussen onze twee soortgenoten! Mijn dag kan niet meer stuk!

Quibus-en-Lurbes

Gepubliceerd door

Evelien

Sinds 2002 werk ik (Evelien Bos) als zelfstandig ondernemer. Ik ben oprichter en eigenaar van Het Kattenloket. Na veel uitstapjes heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met katten. Deze informatie wil ik graag met je delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *